Verkoopstyling
    Eventstyling
    Meer Styling

Nicoline de Liefde


VERKOOPSTYLING MET Liefde

“Smoorverliefd op Uw huis”

Laat met liefde zien wat Uw huis waard is?! En, laat de nieuwe bewoners direct verliefd worden op Uw huis. Laat hen met liefde zien wat de mogelijkheden zijn om er een nieuw thuis van te maken. Weet U niet hoe? Schakel dan een Verkoopstylist in om de voordelen van Uw huis beter naar voren te brengen en er zo samen voor te zorgen dat Uw huis sneller en tegen de beste prijs verkocht wordt. 

Contact

De koop van een huis is een emotioneel proces. Wensen, toekomstdromen en eerste indrukken komen samen en maken dat potentiële kopers wel of niet voor Uw huis zullen vallen. Meestal zijn het ongrijpbare factoren, waar U zelf geen invloed op heeft, wat hen eerder voor het ene dan voor het andere huis doen kiezen. Maar U kunt hen wel degelijk een handje helpen om Uw huis, en de voordelen ervan, zo goed mogelijk te presenteren. 

Het zit hem vaak in kleine details. Kleine aanpassingen die niet al te ingrijpend hoeven te zijn en geen enorme investering vragen. Maar investeren in een aantal kleine aanpassingen is zeker de moeite waard als U erin wilt slagen om Uw huis op zo kort mogelijk termijn en voor de beste prijs te verkopen.

Investeren in de presentatie van Uw woning zal dan ook zeker lonen en in de meeste gevallen U  ook meer opleveren. Soms is enkel een andere indeling, toevoegen of juist weglaten van meubilair en accessoires al voldoende om het gewenste resultaat te bereiken.

Een goede presentatie vraagt ook om de juiste Styling en een goede Fotopresentatie. In beide gevallen helpt IML Designed U graag. Ook begeleiding tijdens de verkoop van Uw huis bij bijvoorbeeld deelname aan een ‘open huis’ route in samenwerking met of zonder Uw eigen makelaar behoort tot de mogelijkheden.

In overleg met U halen wij het beste uit Uw woning en creëren wij een sfeer waarin potentiële kopers zich thuis zullen voelen, zich mee kunnen identificeren, en zo de mogelijkheden en daardoor ook de waarde van Uw huis zullen zien.

Wij helpen U graag Uw huis te verkopen.

 

Een liefdevolle presentatie

Op verschillende manieren kunnen wij ervoor zorgen dat potentiële kopers direct een verpletterende eerste indruk van Uw woning zullen krijgen. Dit kan door middel van o.a. de Styling van uw woning. Wij bespreken met U de verschillende ruimtes in uw woning en hoe U deze met wat kleine aanpassingen in bijv. opstelling, toevoegen of weghalen van meubels, kleurgebruik, kleine reparaties en gebruik van accessoires
beter tot z’n recht kunt laten komen.

Ook van Uw leegstaande woning kunnen wij weer een voor het oog bewoonbare woning maken, door de aanschaf of huur van meubels en/of accessoires. Dit kan voor enkel de fotopresentatie of voor de duur van een aantal maanden waarin U Uw huis wilt verkopen. De verschillende mogelijkheden bespreken wij graag met U
tijdens een eerste kennismakingsgesprek.

 Maar ook een goede Fotopresentatie op internet of in de verkoopbrochure is belangrijk om potentiële kopers naar Uw woning te lokken. Ook hierin helpen wij U graag. Wij kunnen de Styling verzorgen, waarna de makelaar de foto’s voor de verkoopbrochure en presentatie op internet verzorgt. Maar wij kunnen tevens de foto’s voor U verzorgen en deze digitaal aanleveren, waarna U deze zelf aan de makelaar kunt geven.

 

Met liefde heet ik U van harte welkom in Uw eigen woning

Overweegt u mee te doen aan de Open Huizenroute van Uw makelaar, maar kunt U of wilt U hierbij zelf niet aanwezig zijn, dan zijn wij U hierin ook graag van dienst.

 Om de voordelen van Uw huis zo goed mogelijk te laten zien is een goede presentatie als eerste van belang. Maar net zo belangrijk is het persoonlijke aspect. Het persoonlijk laten zien wat Uw huis waard is en de liefde voor Uw woning overbrengen op de
mogelijk nieuwe bewoners.

Dit is tevens een belangrijk onderdeel van het gehele verkoopproces. Hierin ondersteunt de makelaar U, maar deze is niet altijd aanwezig bij het presenteren van Uw woning tijdens de Open Huizenroute. De makelaar heeft uiteraard ook andere woningen in zijn verkoopbestand en daardoor wordt U zelf gevraagd potentiële kopers rond te leiden in Uw woning.

IML Designed
helpt U hierin graag en kan om te beginnen de Styling van Uw woning een dag voor de Open Huizenroute voor U verzorgen. Ook bieden wij onze diensten graag aan op de dag van de Open Huizenroute. Op de dag dat U Uw huis openstelt voor potentiële kopers om alvast vrijblijvend een kijkje te komen nemen in Uw woning.

Wij kunnen dan ook de ontvangst voor U verzorgen, potentiële kopers Rondleiden, informeren en enthousiasmeren voor Uw woning. Wij nemen graag de rol van Gastvrouw van U over en helpen U zo Uw woning te verkopen.
 
Overleg met ons Uw wensen en wij helpen U graag Uw woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen.

© Nicoline de Liefde - Alle rechten voorbehouden